Sidan med whisky-höjdpunkter under 2013 uppdaterad!

freddeboos.se passar på att så här i slutet av året bygga om och ändra lite grann och där bl.a sidan med namnet   “TOP 15 – Rekommenderade whiskysorter!” bytts ut mot sidan REKOMMENDERAS! “Freddes val”

thupHär listas och sammanställs några av årets höjdpunkter i whiskyväg samt även tidigare testad whisky som av mig fått tummen upp… Check it out! (…och åsikterna är givetvis fria, kommentera gärna) 😉

För den som ev. letat efter sidan med freddeboos-APPen så kan meddelas att det sidprojektet för tillfället har lagts på is, dels för att mina programmeringskunskaper är för dåliga och att tiden inte räcker till för att gå på djupet och lära mig mer om detta. Nuvarande version av appen är körbar, om än dock något begränsad. (finns här nån hejare på att koda mobilappar så har jag ett gäng med idéer som kanske skulle kunna funka och kunna vidareutvecklas. Maila för vidare diskussion) 

Självklart tas också gärna tips och idéer i vanlig ordning emot på hur freddeboos.se kan utvecklas! För de whiskybloggare och hemsideägare som är sugna på ett länkutbyte bör kolla in denna sidan. Den som letar information angående recension av varuprover och samplesbyte hänvisas hit

Sippa lugnt! /Fredde 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.