GW :s Låda (2018) 13,5% (nr 72186)

Oj – ett vininlägg på freddeboos.se – det var inte igår… 🙂

Sommartider med stekande hetta brukar inte vara till nån fördel gällande rödvinssuget för egen del och där man (jag) oftast hellre tar en svalkande öl istället. Det inköptes dock ett rödvin under försommaren som jag (och även frugan) har njutit av en del under den gångna långledigheten och som jag (trots det lilla och ganska korta egna omdömet) vill ha med här på bloggen och kunna tipsa andra om. :)?

GW :s Låda (2018) 13,5% (nr 72186) 249 kr
Portugal

vin_skala3_s

 

Wine Detective’s notering:
”Bussig portugis som bjuder på kryddig frukt med särskilt mörka plommon, hintar av lakrits och viol i charmigt utförande. Smaken är behagligt torr med blommiga nyanser, visst bett i tanninerna, fräsch syra och kryddigt avslut med fin längd.”

Mitt omdöme:
Stor andel mörka bär inledningsvis i doften och där plommon, körsbär och kanske även lite lakrits kan hittas i den lite halvtorra, lätt sträva smaken. Gott – ett (kändis-)rödvin jag faktiskt gärna köper igen!!

Se hela Spotify-listan med allt TUNGGUNG!

(Visited 23 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *