Carlstad Beer & Whisky 2022

I helgen så besöktes åter Carlstad Beer & Whisky 2022 efter två års pandemi-uppehåll och där jag hade sällskap av en av medlemmarna i AWC (AFR) samt våra respektive. Väl uppe i Karlstad anslöt även två av våra respektive grabbhalvor och som också hade fått den äran att hänga på som ännu inte har blivit invigda i klubbgemenskapen hos Amnehärad´s Whisky Club. 🙂

Carlstad Beer & Whisky 2022

Sedan 2018 håller Karlstads Beer & Whisky-festival numera till vid konferensanläggningen CCC – Karlstad Congress Culture Centre och där man i år 2022 körde mässan på endast det nedre markplanet. Lite synd tyckte vi båda som också upplevde hela tillställningen som något lite mindre än förut och med något färre utställare. I vanlig ordning så ingick det ett provningsglas av lite större modell men där vi tyvärr ej kunde hitta eller köpa några ordinarie whiskyglas av Glencairn-typ. Vilket vi också tyckte var lite synd (speciellt då vi hade lämnat kvar våra glas hemma i hopp om att kunna köpa dessa direkt på plats).

Mässbesökare - göbbe1, göbbe2Även som förra gången så kommer jag inte att fördjupa mig och skriva nått längre utlägg ifrån sjäva festivalbesöket här på freddeboos-bloggen mer än att jag kommer redovisa mina angivna ”mellan tummen och pekfinger”- betyg i folkvimlet för 2 cl.

Är det så att man intresserad och kanske vill veta lite mer så kan man alltid hoppa direkt över till vår AWC-klubbsida för att där i stället kunna läsa och få lite närmare och djupare information kring årets mässbesök i Karlstad.

Väl mött och på återseende! //freddeboos (och AFR)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *