freddeboos-appen (i ny version!)

Då mitt förra app-programmerings-försök gick åt skogen och ej godkändes av Android Market så kör jag därför med en lite enklare variant av hela konceptet… Ja, för en APP måste jag ju givetvis ha, på ett eller annat sätt, :mrgreen: 😛 :mrgreen:

  1. Om du inte redan har en Barcode-skanner, ladda först hem en via Android Market och installera i din telefon… Ex. QR Droid
  2. Välj sedan att skanna in bilden för freddeboos-appen nedan för att kunna installera den. (Gratis)
    (ev. måste du tillåta telefonen att installera ifrån ”Okända källor” då denna inte hämtas via Android Market)
  3. Appen finns också för direkt nedladdning via:

 

 

 

 

 

 

Man kan också välja att ”manuellt” ladda hem freddeboos.apk-filen till datorn via denna zip-fil: freddeboos

För att sedan kunna installera den hämtade filen , packa först upp den och följ sedan exempelvis denna guiden på: Tech Blog of Sweden

P.s Då mitt intresse för ”ettor och nollor” är nästan lika stort, om inte större än för whisky och singlemalt så är det väl troligtvis bara en tidsfråga innan jag har klurat ut hur man bygger en hel APP ifrån scratch… Men tills dess, får Ni hålla tillgodo med denna så länge. För lite fränt är det ju trots allt, med en alldeles egen ”freddeboos-APP”, hehe

2 svar på ”freddeboos-appen (i ny version!)”

  1. Hehe, ja det är bra! 🙂 Det var ju lite synd att inte den andra blev godkänd då den var lite mer APP-liknande… Denna är ju egentligen bara som en ”spegling” av sidan…Skulle egentligen vilja ha en där man kan både ha klubbens databas inlagt med alla poäng samt möjlighet att kunna skriva in nya sorter om som man smakar… Några whisky-appar finns det ju online att ladda ner men det är ju mycket fränare om man kan bygga en helt egen med egna bilder, logo osv. Så än har ju inte data-nörden i mig gett upp… 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.