freddeboos.se-bloggen pausas…

Stack nog tyvärr ut hakan lite väl långt och för nån bloggpost sedan där jag antydde att jag klarat mig hyfsat bra ifrån min sjukvecka med Covid-helvetet. 😮😕

Så blev tyvärr inte riktigt fallet då jag nu har åkt på ett typ 100-procentigt doft- och smakbortfall och där Lauders, White Castle och Mehkong går in på precis samma poäng som Ardbeg, Big Peat och Kilchoman osv. Har kört ett litet blindtest på glas med pressad citron och vinäger dessa kan inte urskiljas emot vare sig aceton, krossade pepparkakor eller en hög med kaffe och där allt i nuläget luktar precis ZERO!!

Som alla förstår så är det därför in nuläget ingen större mening med att ödsla en massa godsaker eller att försöka stressa på och försöka nå den hägrande 1000-flaskorsgränsen som finns inom nära räckhåll, utan där det bara är att avvakta och se vart detta tar vägen. Och givetvis hoppas på och hålla tummarna för att detta inte varar för evigt… (har läst om allt ifrån dagar, veckor, månader till flera år för andra som råkat ut för samma symptom – vilket ju också sätter lite skräck i en gammal whiskybloggare som mig)

Har även en del inkomna whiskysamples eller varuprover som också står på tur för att bedömmas och betygsättas för att komma med upp på bloggen här framöver men där även dessa och av samma orsak också kommer att behöva skjutas på framtiden. Jag kan bara lova att försöka göra mitt bästa för att återkomma så fort jag kan och hoppas alla har förståelse för detta. (Kan även avslöja att jubileums-whisky #1000 ännu inte heller är helt spikad vilken det blir…)

Helt tyst på bloggen framöver kommer det väl troligtvis dock inte att bli och där jag har fortsatta planer på att köra på med min sida med bolagsnyheter. Även den något långsamtladdade sidan med insamlade rss-whiskyflöden ifrån andra whiskybloggare runt om på klotet och även Sverige kan vara väl värda att återkomma till. Och skulle man tröttna på all julmusik så finns det ju alltid andra alternativ… 🙂

Så håll i och håll ut och så får vi hoppas på ett snart återseende igen! 

//freddeböös

(Visited 24 times, 1 visits today)

4 svar på ”freddeboos.se-bloggen pausas…”

 1. Beklagar, vet mer än väl hur det är!
  Väntar fortfarande sen i påskas på att få tillbaka tillbaka rätt smakbild. Har blivit mycket bättre, men klarar ännu inte av något med beska i, som typ öl…

  1. Oj, det var länge!! Ja, det är väl det som man är lite rädd för att det verkar kunna dra ut på tiden tyvärr.

 2. Tråkigt att du drabbats.
  Hade själv Covid förra året och satte direkt igång med luktträniing som en besatt för att stimulera hjärnan.
  Var helt utan lukt och smak några dagar innan det sakta började komma tillbaka.
  Symptomfri efter ca tre veckor

  1. Tackar för tipset Lars! Har också haft drabbade personer i min närhet som också upplevt att luktträning kan ha en viss effekt. Värt att pröva.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *