Klippan India Pale Ale 6,0%

Beerbliotek, det lilla bryggeriet ifrån mitten av Göteborg är skaparen till denna opastöriserade och ofiltrerade IPA’n och som kan hittas i SB’s beställningsortiment eller köpas direkt över disk i Göteborgs-området. 

klippan_ipaMitt omdöme:

Goda, friska, fräscha grape- och citrusdofter knackar på dörren när man öppnar till biblioteket och hälsar denna IPA’n välkommen. Den har ett finbubbligt vitt skum, nån centimeter högt och som drar sig ganska snabbt tillbaka men kvarlämnar ett litet tunnt täcke kvar på ytan.

Tycker till en början att den känns aningens vattnig och lite tam och där mera bett och ännu mera av de härliga smakerna som återfanns i doften gärna hade få ta större plats. Överlag får denna ölen ändå ganska godkänt och kan tipsas för den som är sugen att testa på en västkust-IPA ifrån Götet.

 SORT: Klippan Indian Pale Ale  SB ART.NR: 89760
 TYP: Ale  STYRKA: 6,0%
 PRIS: 25,90 kr  LAND: 
 PRODUCENT: Beerbliotek AB
 LEVERANTÖR: Beerbliotek AB 
 Ganska god (Inga fel men står inte ut så mycket. Den är nästan “där”!)
 

Rating: ★★★★★★☆☆☆☆ 6/10 

 

beblio[Musiktips:]


Se hela Spotify-listan med allt TUNGGUNG!

(Visited 11 times, 1 visits today)

1 svar på ”Klippan India Pale Ale 6,0%”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *