[Tweet] @freddeboos – Åter failar SB

Jippie!!! I vanlig ordning och åter igen så failade SB-sidan idag för min del. Dels när jag skulle lägga in ordern (Sweet Wee Scallywag) och skicka iväg den och dels när summeringen på hela beställningen skulle visas. 🙁

Dock inkom ett bekräftelse-mail en stund senare, men vad det är värt är det ju ingen som längre vet…

SKÄRPNING, TACK!!

(Visited 11 times, 1 visits today)

4 svar på ”[Tweet] @freddeboos – Åter failar SB”

 1. Efter vad jag har förstått så har jag fått mina flaskor, men man kan inte vara säker förrän de står i skåpet, den som lever får se.

  1. Japp, så är Roffe! Vi får hoppas du haft turen på din sida… 🙂

   Tycker hela beställningsförfarandet blir lite märkligt när man efter tre försök först inte ens lyckas att få över varan till varukorgen…

   När man sedan väl lyckas möts man av röda rutor att ”Ett fel har uppstått” när man skall skicka iväg. Går tillbaka, gör om och kommer denna gången ända till sista steget där ovanstående bild möter mig… *suck* Har orden gått igenom eller vad hände nu, undrar man?

   Kollar fliken Mina beställningar och där den åter finns och verkar ha nått fram… Kollar slutligen mailen och har då fått en bekräftelse och allt verkar vara frid och fröjd.

   Problemet är ju bara det att jag även kanske hade tänkt mig att försöka hinna nypa nån annan vara med begränsad upplaga men de har ju redan hunnit ta slut för länge sen eftersom tiden gått åt till att fixa med detta jävla strul… 🙁

   Tycker också att hela upplägget är åt skogen när man trots mottagen beställningsbekräftelse ändå kan ha oturen (om man inte själv begär att få status på lagd order) att få ett negativt besked efter upp till 2 veckor senare att varan varit slutsåld. (varför kan man inte få detta beskedet direkt via mail (eller sms!) i det ögonblicket varan blir slutnoterad??)

 2. Själv skall jag svänga förbi bolaget i eftermiddag och hämta min Devils Cask och Caol Ila… Länge leve bolaget! 🙂

  1. Ja, ja ja, är väl bara att gratulera… 😉 (hoppas att den smakar skiiiiit, hehe!)

   Det verkar i alla fall efter dagens kontakt med kundtjänst som att det kommer en Scallywag åt mitt håll i slutet av veckan + några Innis & Gunn Karlsson’s Choice. Så lite ljus i mörkret finns det allt! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *