Hjälp… att hitta de bästa whiskyställena!

Har under en tid grunnat på en liten lös idé om att kunna skapa nån form av lista här på bloggen över ställen i landet som har ett riktigt bra urval av whisky. Dvs. en perfekt reseplanerare och lista inför semestertrippen…
Ni vet hur det är, man kommer till nån ny stad eller ställe och inte riktigt vet vart man skall gå eller börja leta.

Det kan vara fråga om alltifrån pubar, hotell, nån bar eller annan form av ställe. Det huvudsakliga är att man på whiskyhyllan ska kunna kan hitta ett bra sortiment av (single)malt, gärna kanske med lite mera exklusiva sorter utöver det vanliga sortimentet. (jag tror Ni fattar, typ fler rökwhisky än bara Laffe 10 och Famous…) 😀

 smapfindadram

Ber därför om lite hjälp ifrån alla Er bloggläsare. Kanske vet just Du ett trevlig ställe i landet som passar in och kan vara värt att tipsa oss andra om? Besök då gärna den nya undersidan ”Hitta en dram i… (stad)?” 
(En länk hittas även ute i den högra menyn)!

Bon Voyage and Happy Hunting!! 
//Fredde

(Visited 7 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *