Mohawk Unfiltered Lager Summer Edition 5,0% (nr 11426)

Igår kväll var det åter fotboll för hela slanten och då dricker man oftast öl, och så gjorde även jag! Fast bara en…

Hade dock planer på att ev. hinna smaka av nån samples-whisky under kvällen också men tyvärr blev jag så rejält besviken och rasande över Sveriges riktigt usla spel och förlusten mot Ukraina med 2-1 så därför orkade jag inte bry mig längre utan istället intogs ryggläge med hopp om en bättre morgondag… med förhoppningsvis ett SMS ifrån SB, med fler godsaker att uthämta! 😉 2-1 i baken!?! Det är ju fan INTE SANT…! Grr 👿 🙁

Mitt omdöme:

Kraftig smakexplosion med exotiska fruktinslag både i doft och smak och där grape, mango, persika är tydliga ingredienser ihop med syrlig, frisk citron och en rejäl dos av humle. Beskan är påtaglig i eftersmaken och ölen känns mediumsöt.

Ölen är ganska disig och grumlig i sitt utseende av jästutfällningen till en början, då detta är en ofiltrerad lager med många av sina smakbärare kvar… Personligen gillar jag detta men hela ölen känns dock lite väl fruktig/syrlig för min del, för att jag skall kunna gilla den fullt ut…

Produktinfo:
Mohawk Unfiltered Lager Summer Edition 5,0%
Art.nr SB: 11426 (tillf. sort)
Pris: 18,90 kr
Mohawk Unfiltered Lager

Ganska god (Inga fel men står inte ut så mycket. Den är nästan ”där”!) Se betygskalan >>>

Rating: ★★★★★★☆☆☆☆  

(Visited 5 times, 1 visits today)

1 svar på ”Mohawk Unfiltered Lager Summer Edition 5,0% (nr 11426)”

  1. Bra där Fredde! Snart kommer du älska bitterhumle öl som svider i gommen en vecka efteråt 😉

    Håller med dig efter katastrofförlusten… Luften gick helt ur och man ville fan inte göra nånting efteråt :-@:-@:-@

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *