5 svar på ”[Tweet] @freddeboos”

  1. Haha, ja jag får lov att skylla på fotografen (jag själv) som tyvärr tog en liten för låg bild på etiketten och där själva namnet uteblev… Det är en Aberlour Singel Malts of Scotland (nr 85482) ifrån Clydesdale och som släpptes nu i augusti.

  2. Glömde också säga att jag tycker att det snart är dags att du dyker upp på twitter med Markus… och hjälper till att fylla tomrummet med svenska whiskynördar, då det mestadels är skottar, engelsmän och amerikaner där. 🙂

   Kan ju också säga att det är bra att kunna göra lite gratis-reklam för sin blogg där ute och för sid-trafiken med besökare som faktiskt har ökat nämnvärt! 😉

   1. Aberlour.. Mmmm… de brukar inte göra bort sig.
    Hoppas den smakar. Ställer mig gärna i kö på ett prov 🙂

    Humm… Twitter. Ja jag ska ta det i beaktning.

    1. Det är noterat. Kan dock ta ett tag då jag sitter på en del öppnat nu och tänkte försöka ”komma ikapp” lite… ;-). Blev sock lite besviken när jag fick den då den är väldigt ljus till färgen för att vara en sherry-but. (men jag kan ha fel och kanske slås med häpnad… Hehe hoppas det!)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *