[Tweet] @freddeboos

Ja, då jag har en dag ”off” idag ifrån jobbet så fick igår kväll bli några droppar av denna goda rökwhisky och som är en ”vatted malt” dvs. blandad singelmalt. (Ardbeg, Caol Ila, Bowmore och Port Ellen) För mina tidigare satta poäng för denna Big Peat, Christmas Edition 2011 kika här… Har även smakat och betygsatt ”standard”-Big Peaten när den släpptes 2010.

Nu verkar det också som det i höst kommer släppas ännu en ny utgåva med samma innehåll fast i liten annan konstellation. När och hur många som ev. kommer till Sverige är för mig ännu okänt. (kanske nån av Er sid-besökare som har nån närmare info om detta?) 

Om inte annat så är det ju alltid värt att tipsa om att avlägga ett besök på Big Peats fräna hemsida! 🙂

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *