God Jul och God fortsättning önskar freddeboos.se!

vanerblockVill härmed passa på att önska alla mina bloggläsare och (whisky)vänner en riktigt God Jul och hoppas att Ni alla bjuds möjlighet till några trevliga smakupplevelser under den kommande julledigheten! Sippa lugnt!

Och glöm heller inte bort att tipsa alla mig och alla andra Du dyker på nått riktigt smakfullt! 😀

Inför året 2013 så tas givetvis nya tag att försöka hinna med att provsmaka och skriva om så mycket god och intressant whisky som det bara går, både privat och tillsammans med alla medlemmarna i Amnehärad´s Whisky Club.

Vill också tacka de whiskyföretag som gett mig chansen att få provsmaka och skriva om en del varunyheter som utkommit under det gångna året samt till alla Er andra, både nya och gamla whiskyvänner som jag har fått möjlighet att samplesbyta en hel del flytande godis med. Ser givetvis fram emot och hoppas på fortsatt samarbete i jakten på de godaste gyllene dropparna och den bästa whiskyn! 😉

../Fredde

(Visited 3 times, 1 visits today)

2 svar på ”God Jul och God fortsättning önskar freddeboos.se!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *