Nytt utseende och nya tider…

Hejsan gott folk…! ?

Som synes är freddeboos.se-sidan inte längre riktigt sig lik och där jag har fått tvingas att känna mig besegrad i kampen mot Google och deras algoritmer och krav på hur en blogg helst skall vara uppbyggd och där mitt gamla wordpress-tema inte riktigt hängde med längre och följde diverse standarder… och gör man inte det så blir man självklart hårt bestraffad av Google och med en lägre mängd sidbesökare som följd.

Ett nytt responsivt tema har därför nyligen här installerats och som nu får bli motorn till min ”nya” whiskysida och där det garanterat kommer finnas vissa delar som behöver kodas om eller ändras på för att kunna passa in i denna nya looken… (som förhoppningsvis nu också bättre kommer att accepteras av mobiler, paddor osv).

Hoppas Ni har överseende med detta under en liten tid framöver och fortsätter att kika in här, så skall jag försöka göra så gott jag kan med att få någorlunda fason på detta. Hoppas jag! ?

//Fredde

 

(Visited 10 times, 2 visits today)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *