AC/DC Highway to Hell Cabernet Sauvignon 13% (nr 3134)

Fick bli ett hårdrocks-rödvin som jag fått ifrån min mor och far (!) och som jag väntat ett tag på att få testa och som plockades fram till de grillade kambenen och de ugnsbakade rotfrukts-grönsakerna som fick förgylla denna helgdags-kvällen och som inleddes igår. Highway To Hell? Nja, snarare en stjärna i Michelin-guiden, om jag får säga det själv om mitt enastående kock-utövande…! 😉

AC/DC Highway to Hell Cabernet Sauvignon 13% (3114) 119 kr
Australien, South Australia


SB´s notering:
”Mycket fruktig smak med inslag av fat, svarta vinbär, eukalyptus och lakrits

Mitt omdöme:
Detta är ett fruktigt vin med tydlig Cabernet Sauvignon-karaktär och där smaken av de lite sträva svarta vinbären är mest tongivande och som följer med hela vägen. Vinet är mycket syrligt och har en god fyllighet. Känns kanske lite platt och aningens neutralt men detta vinet köper jag helt klart gärna igen då jag tycker detta är gott och även om det inte skulle stå AC/DC på etiketten! 😀

Låtvalet till detta vin blev ju ganska lätt, även om AC/DC själva tyvärr har valt att inte finnas med på Spotify…

Se hela Spotify-listan med allt TUNGGUNG!

(Visited 16 times, 1 visits today)

1 svar på ”AC/DC Highway to Hell Cabernet Sauvignon 13% (nr 3134)”

  1. Låter intressant även syrligheten som jag brukar ha lite svårt för. Men det får nog bli att öppna och smaka framöver 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *