Allt är inte guld som glimmar…

… och är all ”japansk whisky” verkligen ens japansk? Ja, det är ju frågan… 🤔

Uisge Beatha ~ Livets Vatten

Uisge Beatha ~ Livets Vatten

Go’morron folks! Idag blir det inte nån egen whiskypost här på min whiskyblogg men där jag istället tänkte ta tillfället i akt att sprida en annan whiskybloggares mycket intressanta, grävande och tänkvärda inlägg (i tre delar) och som handlar om Japansk whisky – eller närmare bestämt nya whiskyn Muteki.

Läs gärna och begrunda! – ”Sharing is Caring”!
Och ett stort tack och ’shoutout’ till TJEDERS WHISKY för detta! 👍

P.s Whiskyn som finns i glaset på det ursnygga bordet av ask på bilden ovan är en Agitator Islay PX (2023) 46% och som avnjöts under gårdagens trevliga julbord hos Sjötullen, Bistro, Lanthandel och Orangeri i Svartå.

(Visited 172 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *