Whisky-scoreboard – Amnehärad’s Whisky Club – event 11

Här kommer våra samlade poäng från helgens mycket trevliga tillställning där det smakades massor av godis.

Detta var vår 11:e whiskyafton i klubbens historia och en kväll där vi passerade vårt första delmål på 100 st smakade whiskysorter! (106 st totalt nu)

I sedvanlig ordning stod en av medlemmarna som värd för själva aftonen och maten som skulle förtäras mellan provningarna och där varje deltagare bidrog med var sin medhavd förutbestämd whisky. Kvällen till ära hade vi också med oss två gästinbjuda provsmakare.

Mina personliga poäng och omdömen om varje smakad whisky kommer fortlöpande här läggas upp som enskilda poster så fort dessa har sammanställts…)

Även en Peruansk handrullad Bandalero Audaces Robusto (20 x 112 mm) kom att avnjutas ute på altanen under den senare delen av kvällen. ★★★★☆ 4/5

För vidare info om aftonen hänvisas till hemsidan för Amnehärad´s Whisky Klubb. Även vår gäst-inbjudne whiskyvän Markus smaknoteringar ifrån aftonen kan hittas på hans personliga Öl & Whisky-sida.

(Visited 6 times, 1 visits today)

3 svar på ”Whisky-scoreboard – Amnehärad’s Whisky Club – event 11”

  1. Trevligt ni rankade PX så högt, köpte den och lite andra godbitar på ålandsbåten i helgen.

    Får se om jag kan få urdrucket ngn flaska så jag med gott samvete kan öppna en ny!

    1. PX Casken var som förväntat riktigt bra! Rök och sherry, det bästa av två världar… 🙂 Ska bli kul att höra din åsikt, Robban.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *