[Tweet] @freddeboos

Med just nu 7436 st medlemmar ifrån ovanstående 177 whiskyklubbar så det är förvånansvärt få som har fallit för möjligheten att kunna använda sig av den smidiga Twitter-tjänsten för att enkelt kunna dela sitt whiskyintresse med andra jämlikar. Både nationellt och med alla andra whiskylovers som finns runt om över hela världen… 😉
(tips: man kan ju välja att bara ”tweeta” på svenska om man bara vill det)

Nej, så in med Er allihop nu och fixa ett konto (gratis) så att vi allihop kan tjöta lite whisky, omdömen, tips osv med varandra… Dessutom finns ju då även möjligheten att kunna genomföra och köra världens största ”online-provning” ihop där vi allihop för en kväll smakar och provar samma whisky samtidigt!! (det vore ju döfränt) 😀 😛

Skaffa gärna ett ”officiellt” twitter-konto för whiskyklubben också och använd gärna taggen #whiskyklubb så att vi enkelt kan hitta varandra lättare i flödet. (och givetvis är det kul om klubbar utanför SWF hänger på också!) 

Och lägg gärna till freddeboos.se: @freddeboos och för Amnehärad´s Whisky Club: @AmneharadsWC

Lycka till och hoppas på att vi syns snart! 😉

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *