18 svar på ”[Tweet] @freddeboos”

 1. Håller just nu tummarna för att min beställning gått hela vägen fram då Systembolaget åter INTE verkat levt upp till förväntningarna… Peat.se

  #herregud_hur_jävla_svårt_kan_det_vara_att_skapa_ett_rättvist_och_uppdaterat_bokningssystem??

  1. Samma här Fredde. Men det borde finnas många flaskor kvar iom att det ska finnas 7000 st.

   1. Tjenare Lasse, ja vi får hoppas på det! 🙂
    Fanns just nu kl. 13,30 ca 116 st kvar i 16 butiker enligt SB’s sida.

    Annars då? Smakat nått gott och som du kan rekommendera?

    1. De bör vara lugnt. Dom kan max ha släppt 2000 flaskor nu.
     Köpte på mig gamla godingar i England. Ardbeg Uggla och Corry. Köpte dock en Bowmore Enigma som var mycket trevlig. En medelrök mysare. Sen var jag tvungen att köpa en PC8 innan dom tar slut. Vet du nåt om Longrow Burgundy Wood? Allt bra med dig. Tack för tipset på St Peter´s cream stout. Den var i min smak. 🙂

     1. Enigman är ett givet köp och oftast för en billig peng i taxfreebutik!
      Har ingen närmare info om Longrow mer än vad som finns på Google 😉 (ej smakat den själv) Ja, St Peter’s föll mig verkligen på läppen och den gillade jag!

    2. Jag ringde SB samma dag och då fanns det gott om flaskor på depån, och depån står inte lagersaldo med i via webbeställning av jag förstår.

     1. Nej, det borde vara lugnt… (har precis mailat kundtjänst för att se om man kan få ut en orderstatus på ”beställning lagd i butik och över disk”). Har ju dock under dagen kunnat läsa en hel del skräckhistorier där folk tydligen kunnat köpa hela lådor och där lådor varit framlagda i kassan, redo för avhämtning…. humm 🙁

      Läste också på fejan att något bolag nekat att beställa flaskor från andra bolag under första veckan… (vad är det för skitregel? Finns det en flaska i Haparanda och jag vill beställa den, varför skulle jag inte få det??)

      1. Snacka om kaos på många fronter. Men vill håller tummarna att alla får sina flaskor under den närmaste veckan. Det där med att beställa från andra bolag som har flaskor ska inte vara ett problem!! Bara löjligt att det inte skulle få göras.

       1. Summan 7000 flaskor har nämnts på flera ställen… Är alla dessa avsedda för Sverige? Och finns de redan här eller kan det tänkas bli fler kommande släpp framöver? Nån med ”säker källa” och som vet hur det ligger till?

        1. BAM! 10 kommentarer på en timme!

         Det där med att man inte får beställa från andra bolag höll på att kosta mig en flaska Bruichladdich Bare Barley förra månaden… jag visste inte om den regeln och bad därför dom beställa hem en flaska till mitt bolag… fanns 3 kvar när de väl fick hem den.

         89 flaskor kvar på 12 butiker av Ardbogen iaf… gick åt mycket fortare än jag trott med tanke på hur många flaskor som var ute i butikerna.

         1. Haha, ja och inte bara här inne Robban… Det märks lite varstans på nätet när de stora märkena har större saker på gång. 🙂

          Fördelen med ett sånt här släpp är väl att flaskorna redan finns i SB’s ägo (även om de finns utspridda över landet) och därför kan lagerstatusen förhoppningsvis vara mer aktuell och pålitlig än när de själva först ska beställa från sina underleverantörer… (kan ju tycka att dessa också borde ingå i det totala datasystemet)

      2. Jepp stämmer fin Fredde, en skitregel men en bestående sådan… har retat mig i flera år.

       SB butik får inte ta hem från en annan butik förens efter en vecka :/

 2. ”Allt ser ut att vara i sin ordning med din beställning…” YES!! #Ardbog Tackar SB’s Kundtjänst för denna glada orderstatusen! 🙂

  1. CPE, har du (mot alla odds) beställt en Amrut Kadhambam (nr 86693) så kan jag kanske tänka mig att överväga ett samplesbyte… 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *