Följ freddeboos.se också på Instagram!

Dagens inlägg kommer inte att handla om vare sig whisky eller öl utan istället puffa för möjligheten att kunna följa freddeboos.seInstagram och som jag under senaste veckorna återupptagit användandet av… 🙂

loginsta

Givetvis finns freddeboos.se redan sedan tidigare på de två stora andra sociala medierna Twitter och Facebook för den som kanske har missat eller kunnat undgå det. FÖLJ och GILLA gärna!! 😉  (det har även gjorts ett kort besök på Google+ men är inte riktigt överens med själva upplägget så detta får ligga på is ett tag till)

sign

Trevlig VÅR alla whiskylovers!
Sippa lugnt – det är inte målet (att komma till botten av flaskan) som är det viktigaste utan själva resan dit!!

//Fredde

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *