[Re-Tweet] Första generationens whiskybloggar

Whiskybloggar duggar det ganska tätt om på nätet, åtminstone om man ser till alla de som är skrivna på engelska. Bland de svenskspråkiga sidorna är det lite glesare men där det under senare år har poppat upp allt fler whiskysidor med personer (inkl. mig själv) som intresserat sig att blogga om whisky och smaknoteringar.

pcforallaAtt jag själv började blogga handlar egentligen om att mitt dataintresse är precis lika stort som det på senare tid framväxande whiskyintresset och där själva hemside-knåpandet sedan sent 90-tal har ägnats och tilldelats många tusentals timmar och sena nätter. Då musikintresset också alltid har varit stort och fortfarande är så var det givetvis olika musiklistor, lp- och cd-samlingar sådant som fick pryda mina allra första och tidigaste försök till hemsidor… (som till och med blev omnämnd och fick ett betyg tilldelat i datatidningen Pc För Alla, nummer 7, september 2002).

Min gamla hårdkodade html-sida ”The StonerCorner” har sedan länge förpassats till nån dammig hårddiskkopia i garderoben och på whiskyfronten finns det också de whiskybloggare som hittar andra intressen och sadlar om eller som byter inriktning på sina bloggar. Det finns också de som väljer att helt trappa ned på whiskyskrivandet av andra olika anledningar och som Martin på Peat.se skriver lite om här

Malt, Peace & Rock n’ Roll… //fredde

(Visited 44 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *