RSS-(whisky)feed-listan har uppdaterats!

Många känner säkert redan till rss-teknikens fördelar med att kunna ”prenumerera” på olika webflöden och sidor och därigenom kunna få det allra senaste och nyaste artiklarna direkt serverat i sin RSS-läsare, mailklient eller webbläsare. (det finns lite olika alternativ att kunna fånga upp rss-strömmarna för att kunna läsa dom)

För den som besökt min blogg tidigare vet kanske också redan att det här på freddeboos.se finns en speciell sida med just insamlade rss-flöden med whiskynyheter ifrån de flesta av de whiskybloggar (som har denna tekniken integrerat på sina sidor) och som jag själv tycker om att läsa och ofta återkommer till. 

Sidan med alla de olika RSS-(whisky)feeds’en hittas här:
 rss73

En lite notering kan dock vara bra att veta innan man kliver in på rss-sidan och som man kan ha i åtanke. Sidan kan vara något lite tungladdad då den först skall ”kontakta och dra” hem de 3 senaste inläggen ifrån varje angiven whiskysida och som kan vara placerad och ha sitt hem lite var som helst runt om i denna värld…
(ett tips kan vara att försöka uppdatera inläsningen av sidan om laddningen verkar ha stannat av)

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *