RSS-(whisky)feeds-listan uppdaterad! (2020)

rss73Listsamlingen som hittas under RSS-(WHISKY)FEEDS med infångade rss-whiskynyheter ifrån både svenska och utländska whiskysidor har nu strukturerats om lite grann för att försöka snabba upp själva inläsningen av de externa rss-feedsen… samt att några ej icke längre fungerande feeds har tagits bort samt att det även tillkommit en del nya att ta del av…

Kanske saknas det fortfarande någon trevlig gammal eller ny whiskysida som bör finnas med på listan och som är ”in action”, tipsa mig gärna (exempelvis via kommentar-fältet) så att de kan läggas den till.

>>> RSS-(WHISKY)FEEDS <<<

[Viktigt!] Observera! [Viktigt!]
För att få kunna läggas till på listan måste whiskybloggen/sidan ha en valid rss-feed för att fungera!
(Det kan ibland vara så att en feed finns men är felaktigt kodad och ej därför fungerar)

~ spread the fun – sharing is caring ~

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *