Mera nyheter – Bolagsnytt (deluppdatering), Mars

sblSidan Bolagsnytt har nu kompletterats med mer lanseringar (#whisky #öl, #röttvin) som sker den 11:e Mars ur kategorin ”Webblanseringar”. (Kom gärna ihåg att dessa mindre släpp blir först sökbara via art.nr ca. 7 dagar innan aktuellt datum…)

Ta mig dit >>> 

 

Obs! SB verkar numera uppdatera sina officiella sortimentlistor lite pö om pö vilket kan innebära att listsammanställningarna här på bloggen haltar något då dessa uppdateras manuellt och i mån av tid.
(får nog säga att jag tycker Sb’s upplägg var bättre förr när deras officiella sortimentlistor var färdiguppdaterade när de lades ut… Nu är risken större att man missar nått intressant när listorna kompletteras varje dag)

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *