Whiskykalender – en liten samlingssida för diverse whiskyhändelser

Då whiskymässorna nu för tiden duggar ganska tätt och där varje större stad anordnar dryckesmässor på löpande band så kan det ju alltid vara bra att försöka ha lite framförhållning för att kunna planera. 😉

Tänkte därför återinföra en kalendersida som funnits här på freddeboos.se lite tidigare i ett annat upplägg men där jag nu tänkte göra ett nytt försök igen och försöka (gärna med hjälp ifrån alla Er bloggbesökare) att hålla den lite bättre uppdaterad och mera aktuell.

Främst är väl tanken att det skall vara en nationell kalender över officiella whiskyhändelser som sker runt om här i landet men där givetvis även tips på andra större eller världsomspännande events också gärna får skickas in och tas emot. (uppdatering av kalenderns alla tipsade händelser sker snarast möjligt och i mån av tid och lust)

För att tipsa om whiskyhändelser som kan läggas till i kalendern, kontakta mig här.
Det går också bra att via min facebook-sida tipsa genom att skicka pm.

Tack på förhand och väl bekomme! 😆 //www.freddeboos.se

(Visited 17 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *