Byebye Facebook… Hello MeWe!

P.g.a den ökande censuren, den totala kontrollen och blockeringarna som införs över Facebook-nätverken så väljer även jag som driver denna freddeboos.se-sidan att följa med strömmen och kan nu också hittas på MeWe – The Next-Gen Social Network.  Adda mig gärna här! ✔? #Not4Sale :)?

 

(Visited 21 times, 1 visits today)

2 svar på ”Byebye Facebook… Hello MeWe!”

  1. Jag har ett fat Mackmyra whisky som är 10 år. Vet du var jag kan sälja det?

    1. Enklast är väl kanske att joina nån eller några av alla de whiskygrupper som finns runt om på de sociala medierna facebook och mewe för att kunna komma i kontakt med folk som gillar whisky. Eller genom direktkontakt med nån whiskyklubb som kanske kan vara intresserad. Lycka till! ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *