Hej världen!

Jaha, det var det, det… Då har man gått och blivit ”internetifierad” och skaffat sig en egen .se-adress också! 😛
(glöm inte att spara sidan som Favorit eller sätta ett bokmärke! …och prenumerera gärna på sidan rss-länkar)
Inlägg (RSS) och Kommentarer (RSS)

freddesboos.se är tänkt att bli min personliga whiskyblogg där jag skriver lite privat om whisky som jag smakar, har smakat, kommer att smaka och lite i allmänhet runt ämnet whisky, främst singelmalt och annat böös. Upplägget på sidan blir ungefär det samma som med den förra (som tyvärr rasade) och där jag förutom nya (whisky-)inlägg kommer att försöka och i mån av tid, åter lägga in de tidigare smaknoteringarna…

Jag testar också med att slänga upp vår logga för Amnehärad’s Whisky Club för att se så allt fungerar!

Detta är en relativt nystartad whiskyklubb (april, 2010) och där jag själv varit initiativtagare och varit med ifrån början. Där är vi alla glada whiskyamatörer och som har fattat tycke för singlemalts-whiskyn och som tycker det är en kul grej att träffas och bedöma olika whiskysorter. (…och där vi är alla av åsikten att RÖÖÖK är GÖTT!)

Whisky är ju ett sådant ämne där alla som har smakat denna ädla dryck åtminstonne har EN åsikt, antingen gillar man det eller så gör man det inte… 😉

En annan liten nyhet som införs och som precis hann att påbörjas på den gamla bloggen är att jag här även i mina kommande inlägg kommer att länka till lite gött tunggung via Spotify… Givetvis och mestadels kommer det att bli låtar av det lite tyngre slaget, typ 70’s, stonerrock, heavy metal och så vidare!  Men även en och annan go’ progg- eller punklåt kan ju komma att dyka upp då även dessa ligger varmt om hjärtat… 🙂

Jag avslutar med en gammal goding och var inte blyga utan lämna gärna Era åsikter och kommentera gärna aktuella inlägg! Jag höjer min ”dram” och önskar Dig god fortsatt läsning och hoppas på återseende!

Slàinte och Rock on! /Fredde

(Visited 5 times, 1 visits today)

1 svar på ”Hej världen!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *