500-gränsen snart passerad! Stort tack till alla Ni besökare! :)

Här kommer ett blogginlägg som inte, hör och häpna(!) handlar om vare sig whisky, öl eller vin…

Nej, detta handlar istället om själva hemsidan och är en milstolpe i freddeboos.se’s historia då det ser ut som att min blogg för första gången nånsin lyckas med att skrapa ihop hela 500 st sid-besökare denna månaden!! 🙂 Helt otroligt och fantastiskt kul!

Så detta inlägget får bli en HYLLNING och ett stort TACK till alla Er som av och till kikar in på min whiskyblogg!

På återseende och var inte blyga utan lämna gärna Era tips, kommentarer och åsikter om whisky, öl, vin eller annat och låt mig avslutningsvis få använda en av mina whiskypolares helt korrekta antagande:  ”Smaken är ju som röven, klöven!!”

../Fredde – @freddeboos

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *