Oppigårds Indian Tribute (nr 1415) 6,6%

Förutom en liten sample av en japansk wirre som smakats tidigare ikväll så får det även bli en öl till reprisen av Dallas(!) och Larry Hagman… (och som jag inte kommer att sätta några närmare betyg på, hehe)

Mitt omdöme:

Mörkt bärnstensfärgad till utseendet och med ett par centimeters högt skum så ser den kanske inte så speciell ut för världen men när man får känna dofterna av humle och citrus så blir man definitivt sugen på att få smaka lite på den…

Lite torr/besk men inte som de andra Oppigårdsen jag tidigare smakat utan med lite mera sötma och toner av aprikos och kåda.

Satan i gatan, detta gillar jag då den inte har riktig så bitter/beskt avslut utan drar lite mer åt det karamellaktiga och maltiga hållet. Denna ölen passar mig perfekt och här blir det höga betyg!! Och om doften varit lite kraftigare och tydligare så hade den kunnat fått full pott! 😛 😛

Detta är den klart godaste Oppigården som jag hittills har smakat!
Denna ”Elefant”-ölen rekommenderas verkligen!! 

Produktinfo:
Oppigårds Indian Tribute, 6,6%
Art.nr SB: 1415
Pris: 20,90 kr, 33 cl

Extremt God! (Bryggaren måste ha läst mina tankar när detta receptet uppfanns)

Rating: ★★★★★★★★★☆ 9/10 

(Visited 21 times, 1 visits today)

6 svar på ”Oppigårds Indian Tribute (nr 1415) 6,6%”

    1. Denna var en nyhet för mig och jag blev faktiskt glatt överraskad! Synd att jag inte köpte fler på en gång… 🙂

        1. Jag vet… Kruxet är ju att det finns så otroligt mycket andra sorter man vill smaka på också! 😛 Har förresten sökt lite efter ”@suku” men han har tydligen inte hunnit regga sig än… 😉 😉 😉

  1. Köpte ett par stycken av denna idag när jag var på bolaget för att köpa en laffe 18, har höga förväntningar! (på både laffe och ölen)

    1. Ja, denna ölen tyckte jag var fantastiskt god faktiskt! Och skulle du bli besviken på Laffe 18 häll då inte ut den utan sälj den billigt till mig istället, hehe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *