Oppigårds Golden Ale (nr 1490)

I från Oppigårds Bryggeri, beläget i Hedemora kommer denna smakrika och beska Golden Ale

Mitt omdöme:

Inledande doft av citrus, humle och lite sur disktrasa…

Detta är en ganska fruktig öl med massor av citrus i sig och som verkligen sätter sina spår då den också har en riklig och besk rivig ton och som man får jobba en liten stund med för att komma igenom. Inte så mycket sötma att tala om även om den innehåller smaknyanser av bl. a kola och käck och som framträder mot slutet, efter det att beskan har lugnat sig och lagt sig något.

Detta är en förhållandevis trevlig öl faktiskt, när man väl har bekantat sig med beskan och de påträngande citrus-tonerna. Kroppen känns ganska liten och aningens lätt och hade gärna fått fylla ut lite mer. Själva flaskan har en trevlig design där ölen rinner lätt och är mycket halsningsvänlig för den som gillar att dricka direkt ur…

Produktinfo:
Oppigårds Golden Ale 5,2%
Art.nr SB: 1490
Pris: 17,50 kr, 33 cl

Ganska god (Inga fel men står inte ut så mycket. Den är nästan ”där”!)

Rating: ★★★★★★☆☆☆☆ 6/10 

(Visited 14 times, 1 visits today)

1 svar på ”Oppigårds Golden Ale (nr 1490)”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *