Big Peat Christmas Edition 2011 (vatted malt)

Big Peat Christmas Edition 2011 (vatted malt)

Region: Islay, Styrka: 57,8%, Pris: 678 kr, SB – Art nr: 85772

BETYG: 18,75 av 20,00 p

DOFT: 4,50 Kraftigt söt/rökig doft med en hel del tjära och tång. Den lite brända grillkorvs-finns fortfarande kvar men är något mindre framträdande. Finns viss likhet med matadoren i tjuren-Ferdinand-filmen, då man vill doppa näsan i glaset och bara suga i sig gottigheterna!

SMAK: 5,00 Mumma!! Det här är BRA! Det lite blekt ljusgula innehållet överraskar verkligen då smaken känns väldigt klar och intensiv. Den kraftiga rök/tjär-smaken känns direkt och följer med hela vägen ned i svalget. Med ett par droppar vatten lenas den ut aningens mer och smakar faktiskt ännu bättre! 🙂

E-SMAK: 4,50 Lång och kraftig, där rökdimmorna dröjer sig kvar i strupen ihop med tången och den goda sältan…

HELHET: 4,75 Om man inte gillar fet och söt rökwhisky kan man lika gärna lämna kvar denna på butikshyllan till alla oss andra som verkligen uppskattar detta!! För här smakar det rök, tång och tjära ifrån A till Ö och man bara häpnas över hur mycket man kan gilla detta! Plus ett hyfsat pris! FANTASTISK! 🙂

Notering: 120102, Privat, (FAN)

(Visited 28 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *