RSS
 

AWC och TPWC “finally” on tour!

26 apr 2013

Laddar nu upp inför morgondagens whisky resa med AWC och TPWC och där vi under dagen planerar att besöka både Grythyttans Destilleri i Örebro och Bergslagens Destilleri i Nora.

gd bd

Detta är en whiskyresa som planerades att genomföras redan under hösten 2012 men där vi inte lyckades parera arrangemanget med diverse andra tillställningar och annat som kom i vägen och tvingade resan att ställas in. Litet manfall dock även i år ifrån de båda whiskyklubbarna men där beslut tagits att resan går i alla fall och där reseskildring och smaknoteringar givetvis kommer att komma upp här på bloggen vad det lider… 🙂

Första besöket avläggs hos Grythyttan och där rundtur med malt och mäskprovning, lagerbesök, doftning av malt, mäsk och rådestillat står på schemat. Inplanerat är också en whiskyprovning med 3 olika recept ifrån 2 olika lagringar samt möjlighet att besöka shoppen och whiskybaren.

Färden går sedan vidare mot Nora och Bergslagens Destilleri och där vi kommer få vara med om en SMWS-provning med 5 st exklusiva whiskys. Vi kommer där också att få gå på rundvandring samt besöka ”Societybaren” och äta en bit mat.

Med andra ord en heldag i whiskyns tecken och i goda whiskyvänners sällskap! 😀

resa

 

 

Tags: , , , ,

Kommentera

 
 
  1. Markus

    2013/04/26 kl. 22:01

    Kommer bli gött!

     
 
© 2011-2019 freddeboos.se