AWC och TPWC ”finally” on tour!

Laddar nu upp inför morgondagens whisky resa med AWC och TPWC och där vi under dagen planerar att besöka både Grythyttans Destilleri i Örebro och Bergslagens Destilleri i Nora.

gd bd

Detta är en whiskyresa som planerades att genomföras redan under hösten 2012 men där vi inte lyckades parera arrangemanget med diverse andra tillställningar och annat som kom i vägen och tvingade resan att ställas in. Litet manfall dock även i år ifrån de båda whiskyklubbarna men där beslut tagits att resan går i alla fall och där reseskildring och smaknoteringar givetvis kommer att komma upp här på bloggen vad det lider… 🙂

Första besöket avläggs hos Grythyttan och där rundtur med malt och mäskprovning, lagerbesök, doftning av malt, mäsk och rådestillat står på schemat. Inplanerat är också en whiskyprovning med 3 olika recept ifrån 2 olika lagringar samt möjlighet att besöka shoppen och whiskybaren.

Färden går sedan vidare mot Nora och Bergslagens Destilleri och där vi kommer få vara med om en SMWS-provning med 5 st exklusiva whiskys. Vi kommer där också att få gå på rundvandring samt besöka ”Societybaren” och äta en bit mat.

Med andra ord en heldag i whiskyns tecken och i goda whiskyvänners sällskap! 😀

resa

 

(Visited 3 times, 1 visits today)

1 svar på ”AWC och TPWC ”finally” on tour!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *