Lite vår-shopping…

sb_orderInleder 1:a april med lite spontanshopping från Systembolagets nyhetslista och där jag med anledning av den kommande bilbesiktningen under dagen håller emot lite och där det endast fick bli några stycken ur ölsortimentet.

Till att börja med… Håller tummarna att det kanske kan få bli nått mer! 

Håller också tummarna för att man ej åker på nått aprilskämt, att det onda i den något rassliga halsen lägger sig när man nu äntligen har fått ta helg och att det fina vårvädret håller i sig så att det kanske kan bli dags för årets första whisky ute på den solvarma altanen.

Kan också meddela att jag vid det här laget börjar bli riktigt sugen på och längtar till när blir dags att äntligen få öppna och provsmaka och betygsätta innehållet i den spännande ”KYCKLING”-boxen ifrån AWC! 😀

awc_kycklingbox

(Visited 3 times, 1 visits today)

3 svar på ”Lite vår-shopping…”

    1. Ja, det är bara att hoppas på lite mera gött vårväder här framöver så att dessa kan få avnjutas utomhus… gärna tillsammans med lite gott käk. 🙂

      Gissar att det landade några objekt i din påse också denna gången, eller?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *