Coronado Idiot IPA, 8,5%

Vet inte om man blir smartare eller kanske till och med dummare när denna Alen inmundigats men där man hur som helst bjuds på en ganska hyfsad smakupplevelse med sköna IPA-influenser av typen citrus/grape… 😉

idiot_ipaMitt omdöme:

Fräsch, underbar doft av grapefrukt, citronsaft, liten del aprikos och ganska stor mängd humle och där skummet är högt och fluffigt. En riktigt nice IPA med väl avvägd mängd fruktighet och syrlig humlesmak som blommar ut och följer med hela vägen. God beska.

Avslutet är mycket gott och biter ifrån lite så där lagom och efterlämnar en lite besk nyans i hela munhålan och som maskerar den höga alkoholhalten ganska bra. En lite svagt knäckig ton lyckas också göra sin svaga röst hörd i denna ganska rejält grapefrukt/citrus-nyanserade ölen där även söta aprikostoner och apelsinskal är smaksättare. 7p med chans på 8p!   

 SORT: Coronado Idiot IPA  SB ART.NR: 11624
 TYP: Ale (IPA)  STYRKA: 8,5%
 PRIS: 29,90 kr (335 ml)  LAND: 
 PRODUCENT: Coronado Brewing Co  LEVERANTÖR: Galatea Spirits AB
 God (Verkligen intressant och här händer det trevliga grejer) 
 

Rating: ★★★★★★★☆☆☆ 7/10 

 

 

log_coro[Musiktips:]
Psst! – Glöm inte bort prenumerera på freddeboos-playlist!!
Se hela Spotify-listan med allt TUNGGUNG!

(Visited 18 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *