R.I.P – #bottlekill #bk #heelslayer #rip #whiskymemorie

✟ Bottlekill’s ✟

Big Peat Christmas Edition 2021 Douglas Laing 52,8%

Blended-whiskyn Big Peat är för ett peatfreak som mig ett kärt och årligen återkommande whiskyobjekt och som det brukar släppas en utgåva av varje säsong och som oftast går att få tag på här i Sverige, om man inte råkar vara alltför sendragen med sin beställning.

Den senaste och sista versionen som släpptes lagom till jul 2021 har nu skänkt mig (och även en del gästande whiskyvänner och bekanta här i hemmet) sina sista njutningsfulla  och torviga rökpuffar och där det nu har blivit dags att säga adjö… och med förhoppningar om ett återseende, om inte annat i ännu en ny sammansättning. I mitt tycke en riktigt prisvärd rökwhisky!! #peat #peatlove #heavilypeated

#bottlekill #bk #heelslayer #rip #whiskymemorie ~ ✟ Bottlekills ✟

Big Peat Christmas Edition 2021 Douglas Laing 52,8%

Länk till andra fallna och minnesvärda whiskyänglar

(Visited 13 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *