RSS
 

En liten sommarnyhet och blogg-uppgradering…

15 Jul 2014

Då vädret har varit över förväntan bra och där de molniga och regniga dagarna lyste med sin frånvaro så har lusten att sitta och pula med whiskybloggen varit förhållandevis liten och där endast nya inlägg blivit postade.

translater

Har dock nu hittat och implementerat en liten smidig översättnings-funktion för alla utländska besökare som vill kunna läsa sidan på engelska. (själva översättningen kan väl kanske ibland lämna lite mer att önska men där man i alla fall kan få en liten hint om vad som står… Hittas ute i högra menyn —>)

Önskar alla en skön sommar/semester! ../Fredde

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone
 

Tags:

Kommentera

 
 
 
© 2011-2017 freddeboos.se
Tweets by @freddeboos
Tweets from freddeboos: "whiskylist"
Tweets about: #singlemalt