Samples-byte och whiskykabinett

Då whisky oftast är dyrt och ibland även kan vara svårtillgänglig om det är mindre släpp så finns ju alltid möjligheten att kunna samples-byta (ex. 3 cl) med andra whiskydrickare (främst då med personer jag redan känner eller har anknytning till) och för att på så sätt kunna få smaka på ännu fler olika sorter. Och detta då utan att det behöver kosta skjortan… 😉

Därför har jag nu skapat online-kabinetten (lösenordsskyddad) och som är till för den som varit i kontakt med mig och fått tillåtelse och lösenordet för att  kunna se den aktuella statusen just nu och för att enkelt kunna se om där finns nått intressant att kunna samples-byta emot.
(länk till kabinetten finns också i menyn på höger sida)

Vidare så kommer jag själv där lägga ut ”annonser” på whiskysorter som jag själv är intresserad att få smaka och kunna byta till mig och självklart så är jag ju också öppen för bytesförslag utifrån…

Är du ev. intresserad av att samples-byta nån whisky (främst singlemalt) med mig? Börja då först med att kontakta mig så tar vi sedan steget vidare därifrån…

Kolla gärna in min önskelista/whishlist och ni som redan är ”betrodda” och som redan har fått tillgång till min online-kabinett är naturligtvis välkomna att kika in när helst ni vill och kom gärna med trevliga bytesförslag närhelst ni så önskar! 🙂

/Fredde

(Visited 22 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *