Pistonhead Plastic Fantastic 4,7% (nr 1488)

Sista ölen ut från kvällen och den mycket dystra 🙁 gårdagen där 37 st av mina arbetskamrater fått veta att de får sparken ifrån sina jobb (hade själv turen på min sida, åtminstone för ett litet tag till…) blir denna ljusa lager-öl på plastflaska ifrån Spendrups Bryggeri från Ludvika i Dalarna.

pistonhead_plasticMitt omdöme:

Dricka öl i plastflaska, går det? Klart att det går… men jag gillar det INTE! (väljer därför att fylla denna på glas istället)

Skummet är tunnt och nästan obetydligt. Färgen är Amber-färgad (bärnsten) och ser riktigt inbjudande ut.

Smaken har inslag av citron, lättare maltighet och är lite gräsig.

Plastic Fantastic? Nej, jag tycker att den har alldeles för lite kolsyra i sig och att den känns ganska medioker och är ingen öl som jag längtar efter att få smaka igen. 

Produktinfo:

Pistonhead Plastic Fantastic 4,7%
Art.nr SB: 1488
Pris: 12,90 kr, 33 cl

Medel God (Jo, tack jag kan väl ta en öl till… men sen är det bra)

Rating: ★★★★★☆☆☆☆☆ 5/10 

freddeboos.se är tänkt skall vara en liten oas och tillflyktsplats mitt i den allmänna misären och kaoset och att kunna inhämta diverse betyg och smakomdömen ifrån för vidare inspiration till nya ”smakresor” värda att lägga sina surt förvärvade slantar på. Och allt detta helt utan politiska värderingar eller inslag då det finns andra och mycket bättre forum för detta…

Känner ändå att jag här och nu och med tanke på mina arbetskamrater och med alla andra neddragningar som sker runt omkring här i CP-landet Sverige vill GE FINGRET till regeringen och de styrande politikerna och säga att det är hög tid att komma upp ur sandlådan, visa kompetensen(?) och börja leverera! Och det NU!! 

För snart är det för sent…

”Kom ihåg att de tår du trampar på idag kan höra ihop med den röv du kan tvingas slicka i morgon…!”


Se hela Spotify-listan med allt TUNGGUNG!

(Visited 49 times, 1 visits today)

2 svar på ”Pistonhead Plastic Fantastic 4,7% (nr 1488)”

 1. Fy fan 37pers!? Kan ju inte bli många kvar på fabriken nu?
  Det är förjävligt.
  Du gör rätt att trösta dig med lite öl.
  Esb är en favvo öl för min del 🙂

  1. Nej, det är ett hårt slag för en liten ort som denna… (men alla har varit väl medvetna om förutsättningarna och om företagets investeringsfas som är en fullständigt nödvändighet för att kunna konkurrera…) Stora problemet är ju att det tyvärr inte finns några andra jobb att söka på nära håll, så det blir helt klart tufft för de som drabbas och som har jobbat i ca. 17 år som längst. 🙁

   Tyckte ESB var bra, men den når inte riktigt ända upp till topphyllan för min del… (men har ytterligare några olika flaskor kvar i SB-”pösen” att prova och som förhoppningsvis kan överraska mig positivt) 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *