Red Stripe 4,7% (nr 1531)

Hade från början tänkt att avnjuta en god whisky till matchen igår på Kanal 9 och kvartsfinalen mellan Modo och Färjestad men tog en öl som tillverkats i Jamaica stället… (kunde nästan tro att FBK-spelarna kom därifrån också under den senare delen av matchen då man lyckades tappa en 3-0 ledning till förlust i sudden med 4-5!)

redstripeMitt omdöme:

Det är inte ofta men ibland så händer det… Nämligen att jag är helt överens med SB’s egna smaknoteringar.

”Brödig smak med inslag av citrus, ananas och halm” och det är en ganska perfekt beskrivning av denna ljusa lagerölen och det är nästan på pricken av hur denna ölen smakar fast med ett litet undantag och ett ord som kunde ha lagts till först… ”Vattnig!”

Den är mycket tam och känns väldigt platt i karaktären och smakar inte så värst mycket alls faktiskt. Känns inte riktigt som den lever upp till de 14,90 kr som den ändå kostar.

”En mycket vattnig öl med lätt brödig smak och med svaga toner av citrus, ananas och halm” är mitt förslag till smaknotering för denna. It just don’t rock my boat! 😐

Produktinfo:

Red Stripe 4,7%
Art.nr SB: 1531
Pris: 14,90 kr, 33 cl

Ointressant (Nja, vad finns det mer i kylen att smaka på…?)

Rating: ★★★★☆☆☆☆☆☆ 4/10 


Se hela Spotify-listan med allt TUNGGUNG!

(Visited 38 times, 1 visits today)

2 svar på ”Red Stripe 4,7% (nr 1531)”

    1. Ja, den kändes faktiskt ganska kass… och tror faktiskt jag smakat denna för några år sedan och inte heller då lagt den närmare på minnet så det finns hur många andra mycket trevligare ljusa lagers att lägga pengarna på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *