BrewDog Trashy Blonde 4,1%

Med ekologiskt odlade råvaror som Maris otter pale ale-, caramalt och munichmalt samt humlesorterna amarillo och motueka så har BrewDog framställt och bryggt denna mycket lättdruckna alen och som passar fint till den varma sommaren. Kan avnjutas både som sällskapsdryck eller till en mat.

brewdog_trashyblondeMitt omdöme:

Ganska klent doftande och med ett drygt centimeterhögt skum som stannar kvar en liten stund och där man kan ana toner av fruktig aprikos, passionsfrukt och citrus.

Detta är en mycket frisk och lättdrucken öl (påminner om vanlig lager) och som har en ganska medelmåttig grapebeska. Passionsfrukt, aprikos och syrlig lemon dominerar tillsammans med lite maltiga undertoner och tallbarr.

Sammanfattningsvis en god öl som passar både till mat eller som sällskapsdryck. Möjligen att man saknar lite mera bett i den för att kunna vara helt nöjd och då den sticker ut ganska lite och känns något platt.

 SORT: BrewDog Trashy Blonde  SB ART.NR: 11581
 TYP: Ale  STYRKA: 4,1%
 PRIS: 18,90 kr (500 ml)  LAND: 
 PRODUCENT: BrewDog 
 LEVERANTÖR: BrewDog 
Ganska god (Inga fel men står inte ut så mycket. Den är nästan “där”!)
 

Rating: ★★★★★★☆☆☆☆ 6/10 

 

 

[Musiktips] Avnjutes gärna till tonerna från:

Se hela Spotify-listan med allt TUNGGUNG!

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *