Napa Smith West Coast IPA, 7,5%

Lite ”fredagsmys” på en tisdag är ju aldrig fel och då man nyss avslutat skiftet och arbetsveckan ”i kolgruvan” och har några dagars skön ledighet framför sig att spendera… Några slantar har också spenderats på en ny öl för min del då denna Napa Smith West Coast IPA dök upp vid ett tidigare SB-besök. 🙂

napa_westcoast_ipaMitt omdöme:

Enligt Sb’s egen beskrivning så hamnar denna under kategorin ”tydlig beska” men där jag själv är ganska tveksam till denna tilldelningen då jag inte tycker den är speciellt besk alls faktiskt. Tycker den däremot är ganska söt och har stora och goda inslag av apelsinmarmelad, aprikoser, mango och persika. En frisk öl! 

Överlag känns detta som en ganska lättdrucken ale, utan större ”beskbett” och där eftersmaken är lite karamellaktig och ganska mild och med litet bittert efterstick. Riktigt god och funkar utmärkt till husmanskost eller sällskapsdryck!

 SORT: Napa Smith West Coast IPA  SB ART.NR: 1681
 TYP: Ale  STYRKA: 7,5%
 PRIS: 21,90 kr (355 ml)  LAND: 
 PRODUCENT: Napa Smith Brewery
 LEVERANTÖR: TOMP Beer Wine & Spirits AB
 God (Verkligen intressant och här händer det trevliga grejer)
 

Rating: ★★★★★★★☆☆☆ 7/10 

 

 

[Musiktips:]


Se hela Spotify-listan med allt TUNGGUNG!
(…och glöm ej att ”prenumerera” på den!)

(Visited 26 times, 1 visits today)

2 svar på ”Napa Smith West Coast IPA, 7,5%”

  1. Håller med dig till viss del där Fredde. Den är mer maltig och söt än deras Organic IPA som är riktigt härligt beskt humlad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *