AC/DC Premium Lager 5,0%

”For those about to rock, we salute you…!”

Är ju inte så vidare förtjust i försäljningsupplägget att varenda grupp, artist eller kändis skall kränga allehanda mer eller mindre goda produkter under eget namn på dryckesmarknaden. (men trots mitt motstånd händer det att även mina sköldar åker ner när man passerar och får se en burk som denna på ölhyllan, hehe) 😉

acdc.premium_lagerMitt omdöme:

Till en början ganska smaklös och ointressant ljus lageröl men som kylskåpskall och med det rätta soundet på stereon kan få vilken afton som helst att lyfta. Skummet är kritvitt och ganska klent och lite smålöddrigt. Färgen i sig är guldaktig och skimrande och ser väldigt inbjudande ut men där det doftmässigt sett i stort sett (och som förväntat) händer nästan ingenting…

För att återkomma till smaken så är detta ingen öl som sticker ut speciellt mycket åt något håll, mer än med den tuffa burken. Viss sötma och med en liten brödighet. Ljus lager är alltid ljus lager men får nog ändå säga att denna tillhör en av de godare ”hårdrocks-öl” som jag hittills har testat och som jag gärna köper igen.

Den lilla sötman och den ganska svaga beskan vandrar hand i hand och överlag känns detta som en välbalanserad öl, utan några större överraskningar. Att man sedan väljer att släppa den i  ”pint-size Australian”-storlek á 568 ml får väl anses som en liten kul gimmick och som ett led i ett utav de många och utstuderade försäljningstricken…

Nåväl och med visst överseende för den goda sakens (musikens) skull: ROCK ON! bowbowbow

 SORT: AC/DC Premium Lager  SB ART.NR: 89454
 TYP: Ljus lager  STYRKA: 5,3%
 PRIS: 24,50 kr (568 ml)  LAND: 
 PRODUCENT: Wendalinus    LEVERANTÖR: Great Brands AB 
 God (Verkligen intressant och här händer det trevliga grejer)
 

Rating: ★★★★★★★☆☆☆ 7/10 

 

 

[Musiktips:] ”Just play it out LOUD!”
   

(Visited 211 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *