Reggade mig idag som medlem…

…på sidan Tastenote.se – ”Sveriges mest kompletta portal för whiskyentusiaster”

tnWhiskyindustrin växer så det knakar och där det ploppar upp nya maltwhiskydestillerier i snart varje land över hela världen. Så gör även whiskybloggarna på nätet och där whiskyportalerna är många och av lite varierande kvalité och där vissa av sidorna tilltalar en mer än andra av alla de som hinner besökas och följas.

Tycker Tastenote.se är en sida med trevlig layout och med bra funktioner för att kunna interaktera med likasinnade whiskylovers och där jag idag därför har valt att regga min profil för att testa. 

Att den dessutom även finns på svenska tycker jag är ett plus och vill Du lägga till freddeboos som vän så hittas profilen här.

Önskar också alla en God Fortsättning på det nya året 2014! 🙂

(Visited 9 times, 1 visits today)

3 svar på ”Reggade mig idag som medlem…”

    1. Hehe, ja gör så… Mindre drag dock i det forumet än förväntat (då sidan och upplägget är ok men lite få reggade) Forumen är numera så många så det gäller att bestämma sig för ett fåtal, tror jag. Om jag vore du skulle jag köra Twitter med! 😉 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *