God Jul – Tillönskas alla mina bloggbesökare!

Min bloggsida här på freddeboos.se växer så det knakar och där och antalet både nya och återkommande besökare stiger och detta är förstås väldigt kul och uppskattat. 👍

För egen del och så här inför julen så är det fullt upp och vanligt jobb som gäller ända in i kaklet i år. Förhoppningar finns väl att kunna hinna sätta sig ner i alla fall under några av jul- och mellandagarna och njuta av lite godsaker man är nyfiken på och även givetvis hinna blogga lite om dessa också. (och att man lyckas hålla virushelvetet ifrån sig ännu ett tag).

🎄

Så trots ett jävla skitår med tanke på viruset så vill jag ändå önska Er alla som av och till besöker min sida en riktigt GOD JUL och där vi får hoppas att vi snart går mot bättre tider igen!

Vill också passa på och tipsa en ny liten sida som nyss har tillkommit här på bloggen…
(detta med anledning av att jag beslutat upphöra med bevakningen av ”ölnyheterna” på Systembolaget då detta blivit för tidsödande när deras öppna API förändrades)

Sippa lugnt och på återseende – och kom i håg – kvalitet före kvantitet! 🎅
…och följ mig gärna på Instagram / Facebook också!

//Fredde

2 svar på ”God Jul – Tillönskas alla mina bloggbesökare!”

  1. Hej Freddebos,
    Du verkar ha lite insikt i whisky världen?
    Då jag är på jakt efter just en speciell sort som är helt slut på Systembolaget undrar jag om du har förslag på inköpsställen med denna etikett?
    Bruishladdish Port Charlotte CC 01 2007

  2. Hej Ronny – en snabb googling ger vid handen att den i nuläget finns att få tag på via Bordershop för 810 kr. https://www.bordershop.com/se/sprit/whisky/cat31894/bruichladdich-port-charlotte-cc-1-2007-scotch-whiskey-2094829

    Annars är väl budning på nån whiskyauktion kanske ett alternativ – skulle väl själv dock avvänta och se hur Brexit-turerna för UK blir innan man handlar därifrån. Alternativt försöka hitta nån via nån privatperson på nån social whiskygrupp på typ Facebook eller MeWe. Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.