Fullt upp…

Ja, nu var det några dagar sedan jag sist hann skriva något på min whiskyblogg men ni ska inte tro jag legat på latsidan för det, då jag har haft en del att stå i, hehe

SoW-sidan har nu också uppgraderats och stått inför en större förändring och använder sig nu av ett WordPress-upplägg och detta har gjorts för att den enklare och snabbare skall kunna uppdateras.

Samtidigt har nu också resultatet ifrån förra lördagens whiskyprovning som skedde i regi av SoW börjat att sammanställas och läggs nu upp fortlöpande och i mån av tid.

Vidare så hoppas jag också att mina egna resultat ifrån aftonen kommer att kunna presenteras här på min egna sida inom kort… Och som en del redan kanske vet så hade vi ju även en whiskyauktion på SoW-eventet där det fanns en hel del godis att buda på och ett lotteri med fina priser! Men som sagt, mer info om detta hoppas jag att jag hinner lägga upp och redovisa inom ett par dagar.

Passar också på att önska alla en trevlig ”kristi-flygare” med lite extra ledighet (för en del) och med möjlighet till att avnjuta en eller annan goding…! På återseende /Fredde 🙂

(Visited 1 times, 1 visits today)

2 svar på ”Fullt upp…”

  1. Tycker jag… En av världen top 5 bästa, just nu… my opinion! 😉 Får se om jag hinner ta nått själv. Har ett par, tre stycken som jag är riktigt nyfiken på att få smaka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *