Oceanbryggeriet Indian Pale Ale 5,4% (nr 89852)

Det har även under senaste dagarna slunkit ner en IPA ifrån Oceanbryggeriet och som jag har fått ifrån Markus, (Öl & Whisky) och som jag ärligt talat hade lite bekymmer med att bestämma om jag gillade eller inte…

Mitt omdöme:

Skummet känns lite halvsegt och hänger med en bra stund även om det minskar och tunnar ut ganska fort. Både doften och smaken känns lite knäckigt karamell-aktig på denna IPA men den känns lite udda och svårplacerad då den är både god och ”inte riktigt” lika god bitvis.

Inledningsvis känns den också aningens tunn men är ändå ganska frisk och där grape- och humletonerna sedan kommer smygande bakifrån och lyfter den något. Tycker mig även ana viss röksmak under resans gång och som faktiskt gör det svårare att bestämma om jag gillar denna IPAn eller inte.

Det jag däremot vet är att själva avslutet inte riktigt lever upp till vad jag själv önskar då det känns torrt, kort och med en fadd beska som inte är helt tilltalande… Och därav det ganska passande Spotify-låtvalet och musiktipset här nedan med ”I Can’t Get No Satisfaction” av Träd Gräs och Stenar.

Produktinfo:
Oceanbryggeriet Indian Pale Ale 5,4%
Art.nr SB: 89852
Pris: 29,70 kr, 50 cl

Ointressant (Nja, vad finns det mer i kylen att smaka på…?)

Rating: ★★★★☆☆☆☆☆☆ 4/10 


Se hela Spotify-listan med allt TUNGGUNG!

(Visited 6 times, 1 visits today)

1 svar på ”Oceanbryggeriet Indian Pale Ale 5,4% (nr 89852)”

  1. Hehe… Vassego 😉
    Jag gillade den inte heller.
    Ganska tråkig och vattnig öl som du beskriver stämmer väldigt bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *