Prenumerera på uppdateringar hos freddeboos.se!

Ett utav mina större nyårslöften i år var, förutom att försöka smaka så mycket god whisky som möjligt att jag skulle vara 100% ”uppkopplad och online”… Och det kan jag säga har gått riktigt bra, än och då, haha 😉

Många av er sidbesökare vet förmodligen redan om och har kanske anammat den mycket smidiga funktionen med RSS-flöden i Era webbläsare och med alla dess fördelar som detta ger för att snabbt kunna få tillgång till och bli uppdaterad när något nytt har skett på sidorna ni följer.

rssDagen alla smartphones har väl numera oftast(?) egna inbyggda rss-läsare för att enkelt kunna lägga till olika flöden i mobilen för att få ett ”pling” när något händer…

Själv använder jag mig av en lite äldre telefon av märket Galaxy och kan tipsa om den smidiga android-appen RssDeamon och som hittas på Google Play. Med denna eller liknande installerad så är det enkelt att ex. lägga in freddeboos-sidans två rss-feeds som är:

https://www.freddeboos.se/feed/rss/ – för siduppdateringar
https://www.freddeboos.se/comments/feed/– för kommentarer

Tekniknörd som jag också är så införs nu också (på prov till att börja med) en möjlighet att via sin e-postadress kunna registrera sig för att få en notifiering via e-mail när någonting nytt har skett här på sidan.

Denna smidiga ”prenumerations”-funktion hittas i den sista avdelningen i menyn här ute till höger. → → →
(man anger sin e-mail och får då först ett automatiskt bekräftelse-mail skickat till sig för att kunna godkänna och aktivera denna notifierings-tjänst) 

Testa gärna och som sagt, detta kommer till en början att ske på prov för att kunna utvärdera själva nyttan… 😀
Reservation för vissa ”handhavande-fel” under inkörningen… (feedback tas gärna emot via kommentar-fältet)

Och kom ihåg:om du inte syns, finns du inte!(i alla fall inte här ute i den mediala och digitala världen)

//Fredde

(Visited 7 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *