Carlstad Beer & Whisky Festival 2019

Så har man då i helgen besökt Carlstad Beer & Whisky Festival 2019 för tredje gången för egen del. Ett festivalbesök som äger rum i dagarna två och på de dubbla våningsplanen vid konferensanläggningen Karlstad Congress Culture Centre, CCC.

Med mig på resan fanns HHM, en annan medlem ifrån Amnehärad’s Whisky Club samt våra två kvinnliga sällskap och där vi valt att tidigt försöka ta oss till mässan redan under startdagen på fredagen. Detta för att vi tidigare upplevt är ett bra upplägg för att hinna sondera terrängen lite grann först och kika runt lite bland mässutställarna innan det blivit alltför trångt med besökare.

Carlstad Beer & Whisky Festival 2019Carlstad Beer & Whisky Festival 2019 Carlstad Beer & Whisky Festival 2019

Nytt för i år var att man tydligen hade slagit samman Beer & Whisky-festivalen med Skål! (Festivalen där även andra drycker och delikatesser ingår) valt att köra detta på samma plats och under samma datum. Dock kändes detta lite oroväckande när alla i vårt sällskap upplevde och fick intrycket av att mässan var något mindre än tidigare och där alla utställarna kändes något färre till antalet. 

Tänkte dock inte att jag skulle fördjupa mig och skriva nått längre utlägg ifrån detta festivalbesöket här på freddeboos-bloggen mer än att jag kommer redovisa alla mina angivna ”mellan tummen och pekfinger”– betyg i folkvimlet för 2 cl. Däremot och om man är intresserad och vill veta mera så kan man hoppa över till klubbsidan för Amnehärad’s Whisky Club för att där i stället kunna läsa och få lite närmare information och tankar kring och ifrån årets whiskymässa i Karlstad. ?

//freddeboos

(Visited 10 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *