Ten Hands Brewing Lost Temple 6%

Besöker ibland Karlstad i Värmland och passar givetvis då på att ibland spontanshoppa lite lokalproducerat öl och där Ten Hands Brewing som håller till på Örsholmen, strax intill utloppet av Klarälven ofta finns med i sortimentet på hyllorna… Ten Hands Brewing Lost Temple 6% är ett suröl gjort på kornmalt, vetemalt och havre samt ingredienserna mango, persika och aprikos. Denna är jag mycket nyfiken på!

Ten Hands Brewing Lost Temple 6% Ten Hands Brewing Lost Temple 6%

Mitt omdöme & betyg: Ten Hands Brewing Lost Temple 6%

Syrliga dofter av exotisk fruktighet och där på slimburken angivna mango, persika och aprikos kan lokaliseras ganska snart i både doften och smaken på detta surölet. Har en frisk munkänsla och där det drar på ganska rejält i kindpartiet av allt det syrliga och där det även finns en viss krispighet. 

Ett suröl som för min egen del inte riktigt lyckas sätta sig helt och tilltala mig fullt ut. Hittar vissa passager och inslag i den som jag gillar skarpt men tycker tyvärr den lite grann passerar gränsen och där de suraste inslagen tippar över och blir alldeles för mycket för att vara njutbart. Men kul att ha smakat på! 

Betyg: ★★★★★☆☆☆☆☆ 5/10 p

RÅVAROR: Kornmalt, vetemalt och havre
OG: – | FG: – | IBU:  – | EBC: – (Vad betyder förkortningarna?)
Mer info:

Notering: 240408, FAN – Se alla smakade ölsorter

  SORT: Ten Hands Brewing Lost Temple  SB ART.NR: 38475
  TYP: Suröl, Sour beer  STYRKA: 6%
  PRIS: 39,90 kr (33 cl)  LAND:
  PRODUCENT: Ten Hands Brewing
 LEVERANTÖR: Brill & Co AB
  Medel God (Jo, tack jag kan väl ta en öl till… men sen är det bra)
 

Rating: ★★★★★☆☆☆☆☆ 5/10 

 
[Musiktips – från freddeboos-playlist – TUNGGUNG ]     
 logga_freddeboos
Join / Follow / Connect:
Twitter Facebook Instagram
(Visited 18 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *