Några inkomna varuprover – Clydesdale AB (hösten-2014)

För alla som gillar whisky och då i synnerhet singlemalt så är ju alltid hösten en välkommen period på året och där ofta nya tappningar och sorter brukar se dagens ljus. Givetvis är en av landets stora whiskyimportör Clydesdale AB redan uppe på tå och har bagaget fyllt med diverse spännande godsaker och där deras nya medarbetare och säljare Tina Sundblom tagit ett steg fram i företaget och stärkt deras varumärke i bland annat sociala medier och ute på mässor. (Läs gärna den intressanta intervjun som Whiskyboden nyss har gjort).

Självklart vill jag också därför passa på att tacka Tina lite extra för de mycket intressanta varuproverna som jag nu har fått i min hand och som jag (i vanlig ordning!) verkligen ser fram emot att få prova, speciellt då man kan anta ett visst ”peatigt” inslag i några av dom… 😀

Kommande sorter som kommer testas är: 

clydesdale_2014_host# Miltonduff 7 y.o , 46% Hepburn’s Choice (släpps 1 okt)
# Laphroaig 11 y.o 46% Hepburn’s Choice (släpps 1 okt)
# Big Peat X-Mas 2014, 53,8% Douglas Laing (släpps 17 nov)

För den som är intresserad att kika på några av de tidigare sorterna och på varuprover som jag tidigare har fått rekommenderas att ta en titt på Varuprover/Samples-sidan för mera info.

Givetvis kommer det att komma ut smaknoteringar och betyg på dessa inom en inte alltför lång framtid och önskar därför alla välkomna åter och kan också påminna om att inläggen oftast synligf via facebook-kontot för freddeboos.se.

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *