Clydesdale fortsätter att sprida sitt ljus… :)

Höstmörkret har på fullaste allvar svept in över landet och veden har nu börjats plocka in i stugorna för att kunna värma våra kallfrusna själar… (visst är det väl underbart att kunna avnjuta en god whisky framför brasan!)

Lika värmande och fantastiskt kul och spännande är att se vad hösten och vintermånaderna bär med sig på whiskyfronten och idag anlände ett mycket uppskattat paket med ett gäng varuprover ifrån Clydesdale. Några släpps redan i november och där sedan Blackadders ”grumliga” produkter kommer i början på december. 😀

clydesdale_2013

 För den nyfikne och för den som vill veta vilka sorterna är så kommer det här en lista:

 

Ja, nog ser det väl på förhand ut att kunna bli en riktigt trevlig höst och vinter även i år och där jag personligen är riktigt nyfiken på flertalet av dessa och som det skall bli riktigt spännande att få provsmaka! 😉
(Stort tack till Clydesdale och kolla gärna även in tidigare varuprover som testats här på freddeboos.se)

På återseende (inom snart framtid!)  och välkommen åter!   

/Fredde

(Visited 11 times, 1 visits today)

2 svar på ”Clydesdale fortsätter att sprida sitt ljus… :)”

  1. Gissar på att den nästa whiskyn som testas också blir en favorit ifrån ”paradis”-ön… Vintage 2007 ifrån Kilchoman. 2006 år tappning var ju helt suverän och hade ett underbart tryck och med mullrande rök som verkligen gick på djupet! 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *